fbpx

LOCATIES

Locaties van Boelaars

Een locatie moet uitnodigend, sfeervol en een uitstekende plaats voor uw feest en evenement zijn. Boelaars maakt het geheel compleet, door te zorgen voor smaakvolle, creatieve, feestelijke hapjes en gerechten. Wij zorgen dat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van uw evenement.

EVENT LOCATIES

image005

Touwslager

Zaal Oostpolder Boelaars Raamsdonksveer

Oostpolder

DSC_0053

Bruin Café

_DSC8731

Boelaars Buiten

Boelaars-Winter-BBQ-web

Boelaars Buiten (stübe)

Louwman's Toyota World

boelaars bc klein-100

Op Locatie

Boelaars Zalencentrum is een centraal gelegen locatie, vlakbij uitvalswegen en plaatsen als Oosterhout en Breda. Ook vindt u Nationaal Park de Hollandse Biesbosch op steenworp afstand. Al 85 jaar zijn wij een bedrijf vol vakmanschap en gastheerschap! Onze zalen lenen zich perfect voor uw privé of zakelijke gelegenheid. Voor elke vraag hebben wij een antwoord op maat. Op culinair gebied werken wij met vers bereidde producten in een eerlijke keuken. Een klein of groot gezelschap, Boelaars Zalencentrum heeft altijd een passende zaal tot een maximale capaciteit van 350 personen.

Kom op onze locatie ervaren wat Boelaars Zalencentrum voor u kan betekenen. Wij laten u graag zien welke bijdrage wij leveren om van uw gelegenheid een succes te maken. Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Openingstijden

Uw gelegenheid vindt plaats wanneer u wenst.
Onze deuren zijn 7 dagen in de week geopend: ’s-ochtends, ’s-middags, ’s-avonds.

Bezichtiging Wilt u sfeer proeven op onze locatie? U kunt hiervoor 7 dagen in de week op afspraak terecht. Meteen een afspraak maken? Bel 0162-512406.