fbpx
Boelaars Mosselweekend liggend beeld-2
Boelaars Mosselweekend liggend beeld (1200 x 1200 px)

De lekkerste mosselen van Raamsdonksveer tijdens ons Mosselweekend

Wij serveren op 26, 27 en 28 augustus tijdens ons Mosselweekend deze Zeeuwse lekkernij met onze eigen verse friet van de Aardappelhut uit Raamsdonk en onze verse sauzen en salade.

We werken alleen met verse zeeproducten dus wij adviseren je wel om te reserveren mocht je speciaal voor onze overheerlijke mosselen willen komen. Want op=op.

Verse mosselen (dagvers zo lang de voorraad strekt) 

 

Reserveer uw tafel

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Of bel 0162-512406

Met een optreden van Beerens en Bouwman op zaterdagavond!

Een feestelijke avond is pas écht compleet met goede muzikale aankleding. Niemand minder dan de Beerens en Bouwman 🎵 komen naar ons Mosselweekend voor een gaaf optreden op zaterdagavond!

Heb jij al een tafel gereserveerd? Geef je op en zorg dat je samen met je vrienden en familie bij deze fantastische avond bent!

Bel 0162-512406

Wanneer: Zaterdag 27 augustus
Locatie: @BoelaarsBuiten
Tijdstip van optreden: 21.00 uur

 

Beerens en bouwman bij Boelaars-2

Wie zijn Beerens en Bouwman?

Jasper Beerens, bekend van het tv-programma 'Helemaal Het Einde'  en de bekende band 'The Party Criminals' en Michiel Bouwman, gitarist van de band Black Friday, spelen al ruim 13 jaar samen in de coverband Rootless. Met deze band stonden zij o.a. in de finale van de landelijke coverband wedstrijd The Dutch Battle en behaalden zij de eindrondes van The Clash of the Coverbands. Ze speelden met Rootless met succes op diverse grote podia in Nederland voor een groot publiek.

Het is genieten op ons terras

Wilt u gezellig lunchen, borrelen of dineren met de familie of vriendengroep?

Boek dan ons heerlijk sfeervol aangeklede, privé gelegen terras. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Alleen op reserveringen van woensdag t/m zondag vanaf 20 personen via 0162-512406 of reserveer via mail.
jeu de boules raamsdonksveer-6
Ontwerp zonder titel-5
1
4
02
Lunch in Raamsdonksveer

Reviews van gasten

Alles is tot in de puntjes verzorgd. De pallet-bankjes, houten ondergrond in het zand en beplanting geven je echt het gevoel dat je net in een strandpaviljoen bent gaan zitten.

Nadat we de fietsen geparkeerd hadden, liepen we zo het strand op. Of in ieder geval dat was het gevoel. Ze hebben hier nu een waar paradijsje gecreeerd waar je echt een vakantiegevoel hebt terwijl je eigenlijk midden in Raamsdonksveer op een achteraf gelegen parkeerplaats zit.

Super gezellige avond gehad, mooie aankleding en een mooi terras. Top avond! Als iemand nog twijfelt kan ik dit terras zeker aanbevelen. Zowel personeel als eigenaar super vriendelijk. Ze gaan mij hier zeker vaker terug zien. Bedankt!!

Terwijl wij de planning hadden een snel hapje en drankje te doen, zijn we hier uiteindelijk een uur of 3 blijven zitten 😉

Ben je toevallig in de buurt? Breng dan zeker een bezoek aan Boelaars Buiten! Wij gaan hier deze zomer nog wel een paar keer terug komen.

Boelaars-Zalen-met-tekst-groot_minified
Boelaars Zalencentrum
Keizersdijk 48
4941 GG Raamsdonksveer
VAKANTIESLUITING: 31 juli tot en met 20 augustus zijn wij gesloten om van onze vakantie te genieten. 🏖️☀️