fbpx

Online Bierproeverij en Quiz!

Zaterdag 28 november organiseert Boelaars een gezellige online bierproeverij met quiz!

‘Het leven vieren’ staat centraal bij ons en tijdens deze activiteit proef je 4 bieren van Brouwerij de Brabander. Ook ontvang je 4 lekkere bijpassende hapjes.

Deze activiteit organiseert Boelaars Zalencentrum samen met Tapperij Huis Ten Bosch en bestaat niet alleen uit proeven. Ook testen we je bierkennis met een toffe quiz!

kwaremont

Meer over bierproeverij

Als bierliefhebber heb je er vast al eens 1 of 2 geproefd ( misschien allemaal al wel 😊) , maar tijdens de bierproeverij krijg je de ins en outs van deze heerlijke bieren. Ook een kijkje achter de schermen en wordt je kennis op de proef gesteld of juist bijgespijkerd! Deze proeverij is een samenwerking van Boelaars zalencentrum en Tapperij Huis ten Bos.  Kun jij als wij weer met zijn alle op het (winter) terras of in de kroeg een biertje mogen drinken, de blits maken met je bierkennis!!

Dus daag jezelf en collega bierliefheb(st)er uit, pak de telefoon en reserveer je proeverij! Je kunt jezelf aanmelden bij zowel Boelaars als bij Tapperij Huis ten Bos.  Tijdens de bierproeverij worden je smaakpapillen ook uitgedaagd met bijpassende hapjes!

Bierproeverij 28 nov-3

Gemakkelijk af te halen

Je kunt de bierpakketten op zaterdag 28 november tussen 11.00 en 13.00 uur afhalen bij ons aan de Keizersdijk 48 Raamsdonksveer.

Geheel Corona Proof.

Thuis feest vieren. Even wat anders, maar nog steeds origineel en onvergetelijk.