fbpx

UNIEK BEDRIJFSUITJE

TEAMBUILDING

Teambuilding met effect

Voor echt leuke én effectieve teambuilding programma’s moet u bij Boelaars zijn! Wij bieden gezellige groepsactiviteiten aan voor het hele bedrijf en die het team naar een hoger niveau brengen.

Bijzondere vergaderbreak

Verbeter de communicatie

Meer creativiteit in het team

Pirates of the Biesbosch met BBQ

Beleef een spannend avontuur in de prachtige natuur van de Biesbosch! Navigeer met kompas en schatkaart door het water en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils; een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water. De teams varen in sloepen, gewapend met een schatkaart, naar verschillende punten in het natuurgebied van de Biesbosch. Aansluitend kunt u bij ons een heerlijke BBQ beleven.

Prijs vanaf 29,25 euro p.p. exclusief BTW voor het spel exclusief BBQ en gebaseerd op 20 deelnemers.

Bouw een fiets voor Afrika

Combineer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met teambuilding en bouw een fiets voor Afrika. Zet een top prestatie neer door samen met uw collega’s een fiets te bouwen die daadwerkelijk naar Afrika verzonden wordt door de samenwerking van Top-uitje met Tools to Work. Niet zomaar een fiets, maar een fiets in elkaar gezet door u en eventueel voorzien van uw logo.

Vanaf 39 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Echt een MVO verantwoord Bedrijfsuitje!

Mollenstreken

Na ontvangst met een drankje zal onze gastheer de speluitleg verzorgen. Verschillende teams zullen op meerdere locaties in en rond het centrum leuke opdrachten doen en echte breinbrekers moeten kraken. In elk team zit een aangewezen deelnemer die op slinkse wijze de opdrachten probeert te laten mislukken, zonder daarbij door de andere teamleden ontdekt te worden. 

Uiteraard sluiten we af met een prijsuitreiking waar alle hilarische ervaringen gedeeld kunnen worden en waarbij een prijs wordt uitgereikt aan het beste team en aan de beste mol!

Vanaf 24 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

James Bond Experience

Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit je kans! Want vandaag ben je Bond, James Bond!

Een spannend actiespel dwars door de stad en onder uitstekende begeleiding van jullie geheel eigen M. Voer opdrachten uit die jou en je team uitdagen om behendig en slim het andere team te verslaan. Werk toe naar de grote finale aan de Pokertafel waar de spanning oploopt en je team terecht de winnaar kan zijn van deze James Bond Experience.

Vanaf 20 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Oerhollands plezier met I Love Holland

Speel mee met het ouderwets gezellige "I Love Holland" spel! In een sportieve strijd waarbij er wordt gezongen, gelachen en iedereen lekker los komt. Het spel is echt gemaakt voor een mix van alle leeftijden van jong tot oud! Met alle oer-Hollandse kenmerken zal het I Love Holland gevoel naar boven komen. Na ontvangst met een drankje zal de quizmaster jullie de nodige speluitleg geven. Het spel duurt ongeveer 2.5 uur. Uiteraard staan de bitterballen en kaasblokjes op tafel!

Vanaf 23 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Biesbosch Winterwonderland

Ga op avontuur in de Biesbosch, ontdek met je teamgenoten de wondermooie natuur in de winterse omgeving van nationaal park de Biesbosch.

Waar vrijwel alle boten op de kade staan, varen wij gewoon door. Het winterlandschap van de Biesbosch is prachtig en een echte aanrader. Het koude weer laat ons niet tegenhouden om er een top-dag van te maken met aansluitend bij ons een heerlijke BBQ.

Vanaf 27 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Extreme City tikkertje

Bereid je voor op tikkertje zoals je het nog nooit hebt gespeeld. Dit is jouw stad en jouw territorium. Langzaam maar zeker speel je de belangrijkste plekken in de stad vrij met je team. De overwinning is nabij! Maar juich niet te vroeg, want het tikkende team is op jacht naar… jou!

Dé City Game waarbij je de cryptische breinbrekers moet ontrafelen en ontdek het thuishonk van je tegenstanders. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om je tegenstanders te tikken. 
Spanning, achtervolgingen en uitdagende opdrachten.

Vanaf 24 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Ranking your Team

Bij deze binnen activiteit is het de bedoeling om elkaar zo goed mogelijk in te schatten. Hoe beoordeel jij je collega's, vrienden of teamleden? Hoe word jij beoordeeld? Denken jullie elkaar goed in te kunnen schatten? Ga deze beleving aan.

Ranking your Team komt van het tv-programma Ranking The Stars, waarbij je je team of collega's moet inschatten bij de meest ludieke vragen.

Vanaf 20 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Alles mag op een werkdag

Deze hilarische show staat garant voor een onvergetelijk dagje weg! Onze spelleider heeft de juiste komische noot om het beste uit de teamcaptains en hun teamleden te halen. Geef je creativiteit de vrije ruimte!

Onverwachte spelelementen, die gegarandeerd iedereen aan het lachen maken, zullen voor de nodige twists and turns zorgen. Brul, Mime, zing en teken er op los. Raad de juiste woorden en verzamel punten, waarna het beste team beloond zal worden met een leuke prijs!

Vanaf 20 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Team Trivial

Team Trivial is een toegankelijk teambuilding programma waarbij u tijdens het bedrijfsuitje de strijd aan gaat om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. U kunt opdrachten winnen door zoveel mogelijk denk en doe opdrachten te voltooien. Team Trivial is gebaseerd op het bekende gezelschapsspel Trivant Pursuit.

 • Zéér geschikt als teambuildingsactiviteit
 • 2-3 uur
 • 10-300 personen
 • Binnen en buiten mogelijk
 • Budget versie beschikbaar

Team Recycle Challenge

Ontwerp en bouw uw eigen gerecyclede race-kar en rijd daarna over de finish tijdens de ultieme recycle challenge! Een soort zeepkisten race, maar dan ook nog eens goed voor het milieu! Tijdens deze activiteit worden er namelijk alleen materialen gebruikt die aan ons gedoneerd zijn, of die we uit een tweedehandswinkel hebben gehaald. Ontdek uw eigen creativiteit én die van uw collega’s om de ultieme racewagen te maken met deze materialen. Gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje!

 • Duurzame activiteit met gerecyclede materialen
 • 3 uur
 • Vanaf 40 personen
 • Binnen en buiten mogelijk

Team Room

De Team Room is een bijzondere escaperoom experience, die u perfect kunt toevoegen aan uw bedrijfsuitje! Bij deze escaperoom experience wordt men niet opgesloten, maar moeten de deelnemers een kist met meerdere sloten binnen de tijd zien open te krijgen.

 • 60 minuten
 • 6-8 personen per Team Room kist
 • 6-40 personen
 • Binnen en buiten mogelijk
 • Leuk als vergaderbreak of korte activiteit

Team Drone

Vlieg als een vogel over het Nederlands landschap en zie Nederland zoals je het normaal niet ziet.
In de workshop drone vliegen leer je de beginselen van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis over veiligheid en Nederlandse regelgeving ga je vooral oefenen met één van de drones die voor je klaarstaat.

 • 60 - 90 minuten
 • Bijzonder buitenprogramma
 • 5-50 personen
 • Op locatie bij Louwman en Parqui

Team Reaction

Bouw een megagrote kettingreactie samen met je collega’s of relaties! Team Reaction is een hilarisch teambuilding programma en perfect voor grotere groepen. Een leuke activiteit waarbij je met iedereen moet samenwerken! Je werkt dus niet alleen samen met je eigen team, maar ook met de andere teams binnen het gezelschap.

 • 1,5 - 2,5 uur
 • Binnen en buiten mogelijk
 • 3 - 350 personen
 • Bouw een mega kettingreactie

Team Golf Challenge

Bouw in kleine teams één of meerdere minigolf banen en neem het tegen elkaar op tijdens de Team Golf Challenge! Gebruik je creativiteit en werk samen in teams om het beste resultaat te krijgen. Maak je minigolf baan voor het andere team zo uitdagend mogelijk, zodat de hole-in-one echt een uitdaging wordt. Als afsluiting zal er namelijk echt gespeeld worden tegen elkaar op de minigolf banen.

 • 1,5 - 2,5 uur
 • Binnen en buiten mogelijk
 • 12 -60 personen
 • Milieuvriendelijk bedrijfsuitje

Team Brug

De Team Brug is een leuke, toegankelijke teambuilding activiteit die perfect aansluit op een vergadering of voor bedrijfsuitjes met een klein budget. In teams ga je letterlijk een brug bouwen van slechts enkele materialen zoals karton. Als je een goede brug hebt gebouwd met je collega’s, dan rij je er overheen met een op afstand bedienbare auto. Blijft jullie brug staan?

 • 1 - 1,5 uur
 • Binnen en buiten mogelijk
 • 10 - 50 personen
 • Toegankelijk teambuilding uitje

Team Energizers

Team Energizers geven je collega’s of relaties een energieboost tijdens of voorafgaand jullie evenement of is een leuke onderbreking van een vergadering of evenement. Onder begeleiding van Team Creators worden er korte activiteiten uitgevoerd zodat er even gelachen kan worden tussen de serieuze besprekingen of presentaties door.

 • 0,5 - 1 uur
 • Binnen en buiten mogelijk
 • Ideaal als vergaderbreak of start van een evenement
 • energieke en hilarische activiteit "to set the mood"

Wilt u meer weten over onze opties of hebt u een vraag?
Neem contact met ons op