fbpx

UNIEK BEDRIJFSUITJE

TEAMBUILDING

Teambuilding met effect

Voor echt leuke én effectieve teambuilding programma’s moet u bij Boelaars zijn! Wij bieden gezellige groepsactiviteiten aan voor het hele bedrijf en die het team naar een hoger niveau brengen.

Bijzondere vergaderbreak

Verbeter de communicatie

Meer creativiteit in het team

Team Trivial

Team Trivial is een toegankelijk teambuilding programma waarbij u tijdens het bedrijfsuitje de strijd aan gaat om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. U kunt opdrachten winnen door zoveel mogelijk denk en doe opdrachten te voltooien. Team Trivial is gebaseerd op het bekende gezelschapsspel Trivant Pursuit.

Team Recycle Challenge

Ontwerp en bouw uw eigen gerecyclede race-kar en rijd daarna over de finish tijdens de ultieme recycle challenge! Een soort zeepkisten race, maar dan ook nog eens goed voor het milieu! Tijdens deze activiteit worden er namelijk alleen materialen gebruikt die aan ons gedoneerd zijn, of die we uit een tweedehandswinkel hebben gehaald. Ontdek uw eigen creativiteit én die van uw collega’s om de ultieme racewagen te maken met deze materialen. Gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje!

Team Room

De Team Room is een bijzondere escaperoom experience, die u perfect kunt toevoegen aan uw bedrijfsuitje! Bij deze escaperoom experience wordt men niet opgesloten, maar moeten de deelnemers een kist met meerdere sloten binnen de tijd zien open te krijgen.

Team Drone

Vlieg als een vogel over het Nederlands landschap en zie Nederland zoals je het normaal niet ziet.
In de workshop drone vliegen leer je de beginselen van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis over veiligheid en Nederlandse regelgeving ga je vooral oefenen met één van de drones die voor je klaarstaat.

Team Reaction

Bouw een megagrote kettingreactie samen met je collega’s of relaties! Team Reaction is een hilarisch teambuilding programma en perfect voor grotere groepen. Een leuke activiteit waarbij je met iedereen moet samenwerken! Je werkt dus niet alleen samen met je eigen team, maar ook met de andere teams binnen het gezelschap.

Team Golf Challenge

Bouw in kleine teams één of meerdere minigolf banen en neem het tegen elkaar op tijdens de Team Golf Challenge! Gebruik je creativiteit en werk samen in teams om het beste resultaat te krijgen. Maak je minigolf baan voor het andere team zo uitdagend mogelijk, zodat de hole-in-one echt een uitdaging wordt. Als afsluiting zal er namelijk echt gespeeld worden tegen elkaar op de minigolf banen.

Team Brug

De Team Brug is een leuke, toegankelijke teambuilding activiteit die perfect aansluit op een vergadering of voor bedrijfsuitjes met een klein budget. In teams ga je letterlijk een brug bouwen van slechts enkele materialen zoals karton. Als je een goede brug hebt gebouwd met je collega’s, dan rij je er overheen met een op afstand bedienbare auto. Blijft jullie brug staan?

Team Energizers

Team Energizers geven je collega’s of relaties een energieboost tijdens of voorafgaand jullie evenement of is een leuke onderbreking van een vergadering of evenement. Onder begeleiding van Team Creators worden er korte activiteiten uitgevoerd zodat er even gelachen kan worden tussen de serieuze besprekingen of presentaties door.

Wilt u meer weten over onze opties of hebt u een vraag?
Neem contact met ons op