Op avontuur en heerlijk eten met

TOP-UITJE.NL

Uw uitje een succes

Boelaars organiseert in samenwerking met Top-uitje uw bedrijfsuitje, familiedag, teambuilding of een MVO-evenement, zoals ú het wilt.

Wij bieden u een ruime keuze aan activiteiten.

Zowel binnen als buiten, formeel of informeel, teambuilding en ontspanning, maatschappelijk verantwoord en duurzaam, het kan allemaal.

Kwaliteit | Creativiteit | Service | Humor | tíkkeltje Brabantse gezelligheid.

Wij zijn pas tevreden als u en uw familie, collega’s of vrienden een ontspannen dag hebben gehad waar met een brede glimlach op teruggekeken wordt.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden

Staat uw uitje er niet bij? Wij denken graag met u mee en maken een passend voorstel.

Pirates of the Biesbosch met aansluitend BBQ

Beleef een spannend avontuur in de prachtige natuur van de Biesbosch! Navigeer met kompas en schatkaart door het water en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils; een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water. De teams varen in sloepen, gewapend met een schatkaart, naar verschillende punten in het natuurgebied van de Biesbosch. Aansluitend kunt u bij ons een heerlijke BBQ beleven.

Prijs vanaf 29,25 euro p.p. exclusief BTW voor het spel exclusief BBQ en gebaseerd op 20 deelnemers.

Oerhollands plezier met I Love Holland

Gegarandeerd een hilarische dag of avond. Speel dan mee met het ouderwets gezellige "I Love Holland" spel! In een sportieve strijd waarbij er wordt gezongen, gelachen en iedereen lekker los komt. Het spel is echt gemaakt voor een mix van alle leeftijden van jong tot oud! Met alle oer-Hollandse kenmerken zal het I Love Holland gevoel naar boven komen. Na ontvangst met een drankje zal de quizmaster jullie de nodige speluitleg geven. Het spel zal ongeveer 2.5 uur in beslag nemen.. Uiteraard staan de bitterballen en kaasblokjes op tafel! Oer-Hollandse avond of middag Bekend van TV Competitie...

Vanaf 23 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Bouw een fiets voor Afrika

Combineer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met teambuilding en bouw een fiets voor Afrika. Zet een top prestatie neer door samen met uw collega’s een fiets te bouwen die daadwerkelijk naar Afrika verzonden wordt door de samenwerking van Top-uitje met Tools to Work. Niet zomaar een fiets, maar een fiets in elkaar gezet door u en eventueel voorzien van uw logo.

Vanaf 39 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Biesbosch Winter Wonderland

Ga op avontuur in de Biesbosch, ontdek met je teamgenoten de wondermooie natuur in de winterse omgeving van nationaal park de Biesbosch.

Waar vrijwel alle boten op de kade staan, varen wij gewoon door. Het winterlandschap van de Biesbosch is prachtig en een echte aanrader. Het koude weer laat ons niet tegenhouden om er een top-dag van te maken met aansluitend bij ons een heerlijke BBQ.

Vanaf 27 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Ranking your team

Bij deze binnen activiteit is het de bedoeling om elkaar zo goed mogelijk in te schatten. Hoe beoordeel jij je collega's, vrienden of teamleden? Hoe word jij beoordeeld? Denken jullie elkaar goed in te kunnen schatten? Ga deze beleving aan.

Ranking your Team komt van het tv-programma Ranking The Stars, waarbij je je team of collega's moet inschatten bij de meest ludieke vragen.

Vanaf 20 euro p.p. exclusief BTW en gebaseerd op 20 deelnemers.

Beoordelingen

Rabobank
Het fietsen bouwen voor Afrika is een dynamisch programma dat veel verschillende onderdelen kent en waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de interactie binnen de teams. Heel erg geschikt voor een bedrijfsuitje en enorm leuk om te doen. We hebben genoten.

 Achmea health centre
Het bedrijf heet Top-Uitje, maar ze maken hun naam dubbel en dwars waar. Het uitje van Ik hou van Holland is een aanrader. We hebben gelachen, gezongen en heel veel plezier gehad. Bedankt voor dit TOP UITJE.

Kober unit tolberg 
We hebben genoten met het hele team!! Ondanks het beetje regen zat het weer mee! Het is een uitje waar iedereen aan kan deelnemen en het strijden tegen elkaar beloofd veel grappige momenten!

BNP Paribas Cardif
Pirates of the Biesbosch is zeker een aanrader voor een actief bedrijfsuitje! Door alle collega's zeer positief ontvangen. Als afsluiting genoten van een heerlijke bbq.

Vraag offerte aan