Team uitje

CABRIO RALLY

Een fantastische ervaring rijker

Op zoek naar een perfect bedrijfsuitje voor uw klant? Bij ons heeft u de mogelijkheid om in authentieke VW cabrio te rijden met uw team. We kunnen uw rally personaliseren door de kevers te bedrukken met uw bedrijfslogo of het aanbrengen van een rallybordje. Dus er zijn genoeg mogelijkheden voor u en uw organisatie.

Met het hele team op pad

Stop met zoeken en boek bij ons prachtige kever cabrio’s en rijd een gezellige rally met het hele team. Wie is er als eerste terug met alle spannende opdrachten, het juiste uitgevoerd en het minst aantal gereden kilometers? Zij mogen de overheerlijke champagne fles ontkurken!

6b2c667c-055f-4750-a07a-86dedd146a63
GLANE - Pater Said met vergulde bijbel in de hand in de kathedraal van de Syrisch-orthodoxe kerk voor zomerserie over godshuizen

EDITIE: REGIO
FOTO: Emiel Muijderman EVM20180714

Het dak open

Het dak open, de wind door je haren en heerlijk genieten van de omgeving. Geen navigatie systeem maar een ouderwetse landkaart geen stuurbekrachtiging of climate control. De medewerkers gaan even helemaal terug in de tijd. Bezorg ze een onvergetelijke dag met deze gezellige rally!

Wilt u meer weten over onze opties of hebt u een vraag?
Neem contact met ons op