fbpx

Het perfecte teambuilding uitje

CABRIO RALLY

Een fantastische ervaring rijker

Op zoek naar een perfect bedrijfsuitje?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om in authentieke VW cabrio te rijden met uw team. We kunnen uw rally personaliseren door de kevers te voorzien met uw bedrijfslogo of het aanbrengen van een rallybordje. En we zorgen ervoor dat de rallyrijders niks tekort komen!

Met het hele team op pad

Stop met zoeken en boek bij ons prachtige kever cabrio’s en rijd een gezellige rally met het hele team. Wie is er als eerste terug met alle spannende opdrachten, het juiste uitgevoerd en het minst aantal gereden kilometers? Zij mogen de overheerlijke fles bubbels ontkurken!

6b2c667c-055f-4750-a07a-86dedd146a63
GLANE - Pater Said met vergulde bijbel in de hand in de kathedraal van de Syrisch-orthodoxe kerk voor zomerserie over godshuizen

EDITIE: REGIO
FOTO: Emiel Muijderman EVM20180714

Het dak open

Het dak open, de wind door je haren en heerlijk genieten van de omgeving. Geen navigatie systeem maar een ouderwetse landkaart geen stuurbekrachtiging of climate control. De medewerkers gaan even helemaal terug in de tijd. Bezorg ze een onvergetelijke dag met deze gezellige rally!

Mooie routes met opdrachten

Een route met leuke vragen door de mooie omgeving, zorgt voor het ultieme uitje. Het teamwork dat nodig is om de Kever tour te voltooien maakt de tocht extra bijzonder. De Volkswagen Kever is één van de meest opvallendste auto’s ooit.

De kever is natuurlijk niet voorzien van alle technologische hoogstandjes, waarvan de huidige auto’s zijn voorzien. Maar juist dat maakt het rijden in een Kever een unieke belevenis!

De Volkswagen Kever Rally is een perfecte activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of gewoon een gezellige vriendendag.

U kunt de Kever tour ook combineren met aansluitend een lunch of diner.

Volkswagen kever cabrio rally

Wilt u meer weten over onze opties of hebt u een vraag?
Neem contact met ons op