fbpx

Uw zakelijk

EVENT

ZAKELIJKE EVENTS

LOCATIE BOELAARS

Horeca is in onze ogen pure beleving. Boelaars Zalencentrum is een centraal gelegen locatie. Vlakbij uitvalswegen A58 en A27 en plaatsen als Oosterhout, Breda en Drimmelen. Dichtbij vestingsteden Geertruidenberg en Heusden, gelegen aan de Zuiderwaterlinie. Ook vindt u Nationaal Park de Hollandse Biesbosch, Loonse en Drunense Duinen en de Efteling op steenworp afstand. Onze keuken is ons visitekaartje en gastheerschap staat voorop in als wat we doen.

boelaars-bc-groot-124-web

CULINAIRE MOGELIJKHEDEN

Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten. Wij bieden ruimte aan 20 tot 350 mensen. Wat u wenst is wat u krijgt!

Schermafbeelding 2019-07-16 om 15.50.01

ACCOMODATIE

De zalen van Boelaars Zalencentrum hebben verschillende afmetingen en kunnen gekoppeld worden tot een maximale capaciteit van 350 personen. Hierdoor is onze accommodatie ook geschikt voor een wat kleiner en intiemer gezelschap. Voor elke gelegenheid creëren wij een passende sfeer.

Naast onze zalen beschikken wij ook over een sfeervol bruin café.

Capaciteit van onze zalen

  • Overige audiovisuele middelen op aanvraag

Bereikbaarheid

Boelaars Zalencentrum is een centraal gelegen locatie, vlakbij uitvalswegen A58 en A27, plaatsen als Oosterhout, Breda, Drimmelen en vestingsteden Geertruidenberg en Heusden. Ook vindt u Nationaal Park de Hollandse Biesbosch, Loonse en Drunense Duinen, Zuiderwaterlinie en de Efteling op steenworp afstand.

Meerdaagse vergaderlocatie     Netwerkborrel     Presentaties     Brainstormsessie     Teambuilding

CREATIEF

GEPASSIONEERD

ERVAREN