fbpx

Op avontuur en heerlijk eten

Bedrijfsuitje

Wij maken uw bedrijfsuitje in Brabant een succes!

Boelaars organiseert uw bedrijfsuitje, familiedag, teambuilding of een MVO-evenement, zoals ú het wilt.

Wij bieden u een ruime keuze aan activiteiten.

Coronaproof uitjes, op locatie of online!

Zowel binnen als buiten, formeel of informeel, teambuilding en ontspanning, maatschappelijk verantwoord en duurzaam, het kan allemaal.

Kwaliteit | Creativiteit | Service | Humor | tíkkeltje Brabantse gezelligheid.

Wij zijn pas tevreden als u en uw familie, collega’s of vrienden een ontspannen dag hebben gehad waar met een brede glimlach op teruggekeken wordt.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden

Staat uw uitje er niet bij? Wij denken graag met u mee en maken een passend voorstel.

DE MOL OP HET WATER

Prijs per persoon €29 bij 24 deelnemers(Afname is per boot voor 8 personen)
Aantal personen: 16 - 88
Tijdsduur: 3 uur

Dit is een knalhard spel dwars door De Biesbosch met unieke challenges en plotwendingen, waarbij de deelnemers elkaar geen moment uit het oog verliezen. Want... op elke boot zit een Mol!

Onder het genot van een welkomstdrankje krijgen jullie uitleg over het spel door onze enthousiaste spelleiders. Na deze uitleg worden de teams verdeeld en wordt per team de mol bepaald. Het gevaar is direct aanwezig dat hierbij een deel van jullie startkapitaal al verdwijnt!

PIRATES OF THE BIESBOSCH

Prijs per persoon € 29 bij 24 deelnemers (Afname is per boot voor 8 personen)
Aantal personen: 16 - 88
Tijdsduur: 4 uur

Navigeer met je team door de prachtige natuur van De Biesbosch en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water.

De teams varen in kajuitboten, gewapend met een schatkaart door het natuurgebied van De Biesbosch. Ontcijfer de codes, los de raadsels op en kom stap voor stap dichterbij de schat.

IK HOU VAN HOLLAND MET DE ECHTE KENNERS

Prijs per persoon €49.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 8 - 40
Tijdsduur: 3 uur

Deze oergezellige spelshow met live muziek speelt u samen met ouderen. Een vrolijke middag om nooit te vergeten. Voor u én voor uw gasten!

De echte kenners zijn zonder twijfel de ouderen. U speelt samen met hen dit geweldige spel vol Nederlandstalige muziek uit de oude doos, Hollandse quizvragen voor alle leeftijden en vrolijke opdrachten.
Ik hou van Holland met de echte kenners wordt gepresenteerd door onze enthousiaste muzikale showmaster. De liedjes worden live voor u en uw gasten gezongen.

BOUW EEN FIETS VOOR AFRIKA

Prijs per persoon €39 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 15 - 1000
Tijdsduur: 3 uur

Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work.

Bouw samen met uw collega’s een fiets voor Afrika! Van kaal frame tot een complete, kwalitatief uitstekende fiets. Uitgerust met de mooiste accessoires. Dat is de uitdaging die u met uw team aangaat!

De teams beginnen met enkel een frame en gereedschap. Wat volgt is een dynamisch programma waarbij alle deelnemers tot het einde betrokken blijven

BIESBOSCH WINTER WONDERLAND

Prijs per persoon €29 bij 24 deelnemers (Afname is per boot voor 8 personen)
Aantal personen: 15 - 300
Tijdsduur: 4 uur

Ga op avontuur in De Biesbosch en ontdek tijdens dit teamuitje de wonderschone natuur van dit nationaal park in winterse sferen!

Waar vrijwel alle boten op de kade staan, varen wij gewoon door. Het winterlandschap van De Biesbosch is prachtig en een echte aanrader. Het koude weer laat ons niet tegenhouden om dit TOP-uitje voor u te organiseren.

RANKING YOUR TEAM! DOE HET ZELF

Prijs per persoon €24.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 10 - 200
Tijdsduur: 3 uur

Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn! Leer elkaar op een bijzonder leuke manier beter kennen met Ranking your Team.

Nu heel voordelig beschikbaar als 'do it yourself' pakket. Het enige dat u hoeft te doen is een beamer en scherm plaatsen en het grootste presentatie talent van de afdeling vragen of hij of zij een paar uurtjes tijd heeft. Of misschien bent u zelf wel dat grote talent?!

Aan de hand van de meest ludieke vragen met een knipoog (welke u zelf vooraf selecteert) ranken jullie elkaar.

ALLES MAG OP EEN WERKDAG

Prijs per persoon €24.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 15 - 500
Tijdsduur: 3 uur

Een werkdag is nog nooit zo leuk geweest. Deze hilarische spelshow staat garant voor een onvergetelijk teamuitje.

Alles Mag op een Werkdag is het beste uitje om de werkweek mee te beginnen, te doorbreken of af te sluiten. De onverwachte spelelementen zullen jullie gegarandeerd aan het lachen maken.

De gekozen teamcaptains beginnen met het voorstellen van de teamleden, waarna de strijd bijna kan losbarsten!

SPY CITY GAME

Prijs per persoon €23.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 15 - 500
Tijdsduur: 3 uur

Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit uw kans! Dit is een spel vol met raadsels, achtervolgingen, behendigheid en team challenges. Benut elkaars sterke kanten!

De teams strijden tegen elkaar in de selectieprocedure om toegelaten te worden tot de geheime dienst. Er is slechts plaats voor één team, maar jullie hebben elkaar nodig om alle informatie te bemachtigen die nodig is om de geheime code te kraken. Houd uw tegenstanders in de gaten!

MOLLENSTREKEN

Prijs per persoon €23.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 15 - 500
Tijdsduur: 3 uur

Op pad in de stad met uw teamleden en ……. De Mol. Maar wie is het? Wie saboteert in het geniep al jullie goede werk?

Na ontvangst op locatie zal onze host de speluitleg verzorgen. De verschillende teams worden daarna door onze mysterieuze spelleider per sms naar meerdere locaties in en rond het centrum gestuurd om daar leuke opdrachten gaan doen en echte breinbrekers te kraken. In elk team zit een aangewezen deelnemer die op slinkse wijze de opdrachten probeert te laten mislukken.

DE KLUIS IN HUIS

De Kluis in Huis kan zowel begeleid als zelfstandig (tot 25 personen ongeveer)

De kosten zelfstandig is € 10,00 per persoon bij 20 deelnemers. Bij grotere groepen is het begeleidt vanaf € 16,50.

Aantal personen: 2 - 100
Tijdsduur: 2.5 uur

De Kluis in Huis is een zelfstandige escapegame welke op afstand of in verschillende ruimtes tegen elkaar gespeeld kan worden. Speel het als battle tegen je collega’s en laat ze zien dat jullie het slimste team zijn! Jullie krijgen een Kluis en per team van 2-5 personen een koffer opgestuurd. Welk team weet als eerste alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?

Op het oog is het een rommeltje op tafel, maar jullie weten beter.

XTREME FOTO TIKKERTJE

Prijs per persoon €21.50 bij 20 deelnemers
Aantal personen: 15 - 500
Tijdsduur: 3 uur

Het uitje dat volledig Coronaproof kan worden georganiseerd!

De stad is jullie speelveld. Bereid je voor op tikkertje zoals jullie het nog nooit hebben gespeeld. Ieder team heeft een eigen honk en probeert het Thuishonk van de tegenstanders te ontdekken door middel van raadsels en cryptische aanwijzingen. Speur de straten en pleinen af, op zoek naar mogelijkheden om de tegenstanders te foto-tikken. Maar juich niet te vroeg, want de andere teams zijn op jacht naar… jullie!

VW CABRIO RALLY

Prijs per persoon vanaf €109
Aantal personen: 20-80
Tijdsduur: 5 uur

Wie is er als eerste terug met alle spannende opdrachten, het juiste uitgevoerd en het minst aantal gereden kilometers? 

Zij mogen de overheerlijke fles bubbels ontkurken! 

Het dak open, de wind door je haren en heerlijk genieten van de omgeving. Geen navigatie systeem maar een ouderwetse landkaart geen stuurbekrachtiging of climate control. De medewerkers gaan even helemaal terug in de tijd. Bezorg ze een onvergetelijke dag met deze gezellige rally! 

Beoordelingen

Rabobank
Het fietsen bouwen voor Afrika is een dynamisch programma dat veel verschillende onderdelen kent en waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de interactie binnen de teams. Heel erg geschikt voor een bedrijfsuitje en enorm leuk om te doen. We hebben genoten.

 Achmea health centre
Het bedrijf heet Top-Uitje, maar ze maken hun naam dubbel en dwars waar. Het uitje van Ik hou van Holland is een aanrader. We hebben gelachen, gezongen en heel veel plezier gehad. Bedankt voor dit TOP UITJE.

Kober unit tolberg 
We hebben genoten met het hele team!! Ondanks het beetje regen zat het weer mee! Het is een uitje waar iedereen aan kan deelnemen en het strijden tegen elkaar beloofd veel grappige momenten!

BNP Paribas Cardif
Pirates of the Biesbosch is zeker een aanrader voor een actief bedrijfsuitje! Door alle collega's zeer positief ontvangen. Als afsluiting genoten van een heerlijke bbq.

Vraag offerte aan